Voorstellingen

Er zijn heel wat voorstellingen die ik kan spelen. Van elke voorstelling zijn de tijdsduur en de exacte invulling aan te passen aan je wensen. Ik kan de inhoud, lengte, stijl en taal van de voorstelling eenvoudig aanpassen aan de gelegenheid en de situatie. Dat is het mooie van vertellen!
Wat is er nodig voor een vertelvoorstelling? Minder dan je misschien denkt. Hier lees je daar meer over. Een voorstelling boeken? Neem contact op!

Nieuw!

Ik maak regelmatig nieuwe programma’s. Hier vind je de allernieuwste, heet van de naald.

Mythologie

Als classicus vertel ik natuurlijk graag verhalen uit de mythologie van Grieken en Romeinen. Maar ik voel me ook thuis bij mythische verhalen uit andere culturen. Oude verhalen, die hun zeggingskracht nooit verliezen.

Mythisch met Muziek

Al jaren werk ik samen met twee buitengewone muzikanten: fluitiste Heleen de Witte en pianist Rob van Heck. Samen zijn we Mythisch met Muziek en brengen we oude verhalen en de klassieke muziek die erop is geïnspireerd weer bij elkaar. De muziek vertelt mee en zo krijgen verhaal en muziek allebei meer betekenis. Kijk ook op de website van Mythisch met Muziek voor meer informatie.

Verhalenlezingen

Ik ben en blijf natuurlijk leraar. Er is nu eenmaal niks leuker dan mensen nieuwe dingen leren. Daarom heb ik enkele verhalende lezingen gemaakt, over uiteenlopende onderwerpen. Ze zijn net zoveel verhaal als lezing en aantrekkelijk voor iedereen met interesse in het thema of in verhalen. Bij de verhalenlezingen maak ik graag gebruik van sfeervolle visuele ondersteuning via een beeldscherm.

Verhalenwandelingen

Er is niets zo mooi als een verhaal vertellen op de plek waar het allemaal is gebeurd. Daarom ga ik graag met je aan de wandel langs bijzondere historische plekken vol erfgoedverhalen en spannende legenden.

Andere verhalen

“Ik kan je nog meer vertellen.”

Overbekende sprookjes en sprookjes waar je nog nooit van hebt gehoord, griezelverhalen, twistverhalen en nog veel meer. Vind je niet wat je zoekt? Neem contact met me op, dan vertel ik wat jij wil horen!